Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

mother

Αρχική » Taxonomy » Term » mother

Σχετικά όνειρα

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση υποτονική και ρουτινιάρικη, να περιμένετε χαρές και διασκεδάσεις.
    Αν η συγκέντρωση είναι έντονη, με διαξιφισμούς και καυγάδες, οι δουλειές σας θα γνωρίσουν απροσδόκητη άνθιση.

  • Η λύση αποτελεί στα όνειρα ανακούφιση, κατάρριψη εμποδίων.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λύνεται κάτι όπως έναν κόμπο τότε να περιμένετε πιθανές επιτυχίες σε εργασίες για τις οποίες κοπιάσατε πολύ ή για σχέσεις αντίστοιχα.

  • Ο άνεμος στο όνειρο εξαρτάται από την ένταση και την αίσθηση που έχει.
    Αν ο άνεμος είναι καθαρός , απαλός και ευχάριστος τότε τα πράγματα είναι πού καλά. Αυτό σημαίνει ότι οι ψυχικοί και διανοητική σας κούραση έφτασε η ώρα να ξεπληρωθεί με κάποιο πολύ χειροπιαστό- υλικό τρόπο.

  • Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας

Εγγραφή στο RSS - mother