Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Αμερική

Αρχική » Oneiro » Αμερική

Ονειροκρίτης Αμερική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Αμερική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος απαγορεύει σε εσάς να κάνετε κάτι, να περάσετε από κάπου η γενικά οποιουδήποτε τύπου απαγόρευση η εμπόδιο μπορεί κάποιος να σας βάλει,

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε κάπου φυλακισμένος και νιώθετε έντονη την καταπίεση και τελικά καταφέρετε να δραπετεύσετε, είναι ο αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας και η ανάγκη σας για να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα που έχει γίνει αφόρητη.

  • Αν δείτε πως κάτι κρεμόταν από πάνω σας και ήταν έτοιμο να πέσει μέσα στο όνειρο σας, σημαίνει κίνδυνο.

    Αν το αντικείμενο έπεσε πάνω σας, σημαίνει δυσκολία ή ξαφνική απογοήτευση.

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Ο λαιμοδέτης ή κοινώς η γραβάτα αλλά και γενικά οποιοδήποτε σχοινί που τυλίγει το λαιμό συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.
    Εάν δείτε ότι φοράτε γραβάτα και τη νιώθετε σφιχτή τότε πιθανό να βιώσετε καταστάσεις άσχημες στις οποίες θα νιώθετε εγκλωβισμένος/η.

  • Η λύσσα δηλώνει στα όνειρα έλλειψη ελέγχου.
    Εάν δείτε ότι κάποιος άνθρωπος ή ζώο είναι λυσσασμένος και σας επιτίθεται τότε πολύ πιθανό να βιώσετε ή ήδη να βιώνετε μία κατάσταση στην οποία να θεωρείτε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο ή σας γεμίζει φόβο.

Εγγραφή στο RSS - Αμερική