Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βαρόμετρο

Αρχική » Oneiro » βαρόμετρο

Ονειροκρίτης βαρόμετρο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βαρόμετρο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε το αμπάρι ενός πλοίου, γεμάτο με θησαυρούς ή εμπορεύματα, σημαίνει ότι θα κερδίσετε από το πουθενά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, πιθανόν σε κάποιο τυχερό παιχνίδι ή λαχείο.

  • Το όνειρο υποκρύπτει μηνύματα μονάχα στην περίπτωση που βλέπουμε ότι φοράμε παντελόνια που μας έρχονται στενά και μας ενοχλούν.

    Τότε θα μας συμβούν γεγονότα πολύ οδυνηρά που θα επηρεάσουν δυσμενώς το άμεσο μέλλον μας.

  • Όπως ο ιδρώτας φεύγει από πάνω μας, μεταφορικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας φεύγει ένα βάρος.

    Αν λοιπόν δείτε ότι είστε ιδρωμένοι σημαίνει ότι σύντομα θα ανακουφιστείτε από οτιδήποτε σας πίεζε και σας βάραινε τόσο καιρό και όλα θα έχουν αίσια έκβαση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε μια μεγάλη και πλατιά σκάλα με αίσθημα ικανοποίησης και σιγουριάς, σας αναμένουν επιτυχίες και δόξα.

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

  • Ένα ασυνήθιστο και σχετικά περίεργο όνειρο, ο τσολιάς στα όνειρα έχει σχετιστεί παραδοσιακά με την ανεμελιά και την ελαφρότητα. Γενικότερα θα αποφεύγετε κάθε επαφή που θεωρείτε χάσιμο χρόνου.

Εγγραφή στο RSS - βαρόμετρο