Ονειροκρίτης έγκυος (εγκυμοσύνη - γέννα)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης έγκυος (εγκυμοσύνη - γέννα)
Ονειροκρίτης έγκυος (εγκυμοσύνη - γέννα)


Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα. Αν δείτε στο όνειρο σας έγκυο γυναίκα να γεννά, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Αν δείτε ότι η γυναίκα γεννά δίδυμα ή τρίδυμα, τότε οι επιτυχίες σας θα είναι τεράστιες: θα αποκτήσετε τεράστιο πλούτο και δύναμη.
Αν το νεογέννητο βγει πεθαμένο, θα έχετε προβλήματα και στεναχώριες.

Αν γεννηθεί μωρό με προβλήματα, έχετε το νου σας για ριζικές μεταβολές που πιθανόν θα επέλθουν στη ζωή σας. Μην αποφασίσετε να κάνετε καινούργιες επενδύσεις, γιατί θα ζημιωθείτε. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας.
Αν είστε γυναίκα και δείτε ότι γεννάτε, θα έχετε χαρές, πιθανό γάμο, διασκεδάσεις, αλλά και κάποια πάθηση στα όργανα της μήτρας σας μπορεί να είναι πιθανή.

Τέλος, αν είστε άντρας και δείτε ότι γεννάτε θα έχετε ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, αν είστε πλούσιος, αλλά ζημιές, γκρίνιες και στενοχώριες, αν δεν είστε εύπορος. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε.

Δείτε επίσης την ερμηνεία για το μωρό.

Τέλος αν δείτε ότι θηλάζετε ένα μωρό δείτε την ερμηνεία για τον θηλασμό.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

  • Το να δείτε ότι πίνετε γάλα, σημαίνει μεγάλη εύνοια της τύχης και ευτυχία για τις οικογένειες κατά τον ονειροκρίτη.

154 Σχόλια

#1 -

είμαι από τους ορθολογικούς ανθρώπους και δεν πιστεύω εύκολα σε αυτά, αλλά το σημερινό με συγλόνισε λίγο..
ήμουν στο σπίτι μου χαρούμενος, με μια κοπέλα ή κάποιον στην κουζίνα μου και έπινα ένα ποτό ήταν βράδυ και χαρά υπήρχε. στο σπίτι ήταν και άλλοι άνθρωποι αλλά δεν ήταν μαζί μου εκείνη την ώρα.
έκανα να πάω στο δωμάτιο μου και εκεί βλέπω έναν άντρα που ήξερα να είναι μπροστά από μια πόρτα και να κλωτσάει αργά και σταθερά με θλίψη ένα μικρό όγκο από σεντόνια.. έτρεξα γονάτισα μπήκα μπροστά του, αυτός ένα μαύρο χάλι αλλά σταμάτησε όταν μπήκα, άρχισε να κλαίει το σεντόνι από μέσα και κατάλαβα ότι ήταν μωρό, άνοιξε η πόρτα όπως έκανε αυτός πίσω και άνθρωποι που ήμουν μαζί και ήταν χαρούμενοι (νεαρές γυναίκες) ήταν γονατιστές και κλαίγανε πάνω από ένα κρεβάτι (από αυτήν που γέννησε).. κατάλαβα τότε ότι το μωρό έχει πρόβλημα, φοβισμένος για αυτό που θα δω, άρχισα να ανοίγω το σεντόνι με το μωρό να κλαίει, έφτασα ως και το στομάχι και ήταν μια χαρά.. άνοιξα τα πόδια του και το ένα του πόδι ήταν άσχημο, μικρό σκελετωμένο με εξοχές σαν να ήταν κόκαλα.. δεν φοβήθηκα αλλά προβληματίστηκα με το τι θα κάνω θα το κρατήσω και θα το φροντίσω ή θα τον αφήσω να το σκοτώσει. σας ενημερώνω ότι μες το όνειρο δεν θεώρησα το παιδί δικό μου, αλλά τώρα που το σκεύτομαι δεν υπήρχε πατέρας εκεί.. νομίζω πάλι... εκεί ξύπνησα αλλά, δεν ξύπνησα άσχημα.. αντίθετα μια χαρά ευδιάθετος..

αν μπορείτε να μου δώσετε ένα νόημα στο αλλοπρόσαλλο μου όνειρο θα σας είμαι υπόχρεος..
ευχαριστώ!

Εικόνα oneirokritis

#2 -

Καλησπέρα,
το όνειρο σου σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη πως θα βρεθείς αντιμέτωπος με μια πολύ δύσκολη κατάσταση, για την οποία θα έχεις μια σχετική σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις και για το κατά πόσο αποτελεί δικό σου πρόβλημα στην πραγματικότητα. Το πρόβλημα όμως με βάση την ροή του ονείρου σου θα λυθεί σχετικά ανώδυνα οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς προκαταβολικά!

#3 -

Γεια σας, ενας φιλος μου με ειδε στο ονειρο του να ετοιμαζομαι να γεννησω με εναν αλλο φιλο που προσπαθουσε να με βοηθησει με κουβαδες νερο. Ο χωρος εμοιαζε σαν αυτα τα παλια στοιχειωμενα σπιτια. Στο τελος πριν βγει το μωρο ξυπνησε. Τι μπορει να σημαινει αυτο γιατι δεν βγαζω ακρη.Ευχαριστω

Εικόνα oneirokritis

#4 -

Καλησπέρα,
η περίπτωση αυτού του ονείρου είναι ακριβώς αυτή της ερμηνείας στο λήμμα :
<< Τέλος, αν είστε άντρας και δείτε ότι γεννάτε θα έχετε ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, αν είστε πλούσιος, αλλά ζημιές, γκρίνιες και στενοχώριες, αν δεν είστε εύπορος. >>

#5 -

Καλημέρα σας...είδα στο όνειρο μου τον καλύτερο μου φίλο ο οποίος εχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια περίπου και είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω στο όνειρο μου, να εινσι έγκυος ο ίδιος με μια ολοστρογγυλη ωραία κοιλίτσα και να κλαίει (σαν παράπονο) χωρίς δάκρυα στην αρχή που είδα ότι είναι έγκυος ενώ μετά νομίζω ήταν ΟΚ.. τι σημαίνει αυτο;; ουσιαστικά μιλάμε για άντρα νεκρό και έγκυο. ..

Σελίδες