Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανελκυστήρας

Αρχική » Oneiro » ανελκυστήρας

Ονειροκρίτης ανελκυστήρας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανελκυστήρας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ασανσέρ - ανελκυστήρας

Ονειροκρίτης ασανσέρ - ανελκυστήρας

Το ασανσέρ στα όνειρα είναι άλλο ένα, όχι θετικό σημάδι.

Αν δείτε λοιπόν ασανσέρ, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και πιθανόν να έχετε μπλεξίματα, στον τομέα της εργασίας σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

  • Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

  • Αν βλέπετε ένα τραπέζι που είναι γεμάτο φαγητό, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ικανοποίηση των αναγκών σας, την ευημερία και την ικανότητά σας να απολαμβάνετε τα καλά πράγματα της ζωής.

  • Τα μάγια στο όνειρο συνήθως σημαίνει απάτη.

    Εάν δηλαδή δείτε ανθρώπους να χρησιμοποιούν μάγια ή τελετές μαγείας τότε πιθανό να πέσετε θύμα απάτης γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέχετε τις επόμενες μέρες.

  • Τα μούρα είναι οιωνός για στενοχώρια.

    Εάν δείτε στο όνειρό σας μουριά γεμάτη μούρα τότε να περιμένετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε.

    Εάν όμως δείτε ότι κόβετε και τρώτε μούρα, να περιμένετε πίκρες και στενοχώριες που θα σας ταρακουνήσουν.

Εγγραφή στο RSS - ανελκυστήρας