Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πόλεμος

Αρχική » Oneiro » πόλεμος

Ονειροκρίτης πόλεμος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πόλεμος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μάχη

Ονειροκρίτης μάχη

Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

ξιφολόγχη (στρατός)

Η ξιφολόγχη όπως και να το κάνουμε αποτελεί ένα σπάνιο αντικείμενο στον ονειρικό μας κόσμο και μεταφράζεται συμβολικά.
Είναι ένα σύμβολο που έρχεται για να μας προειδοποιήσει προκειμένου να αποφύγουμε δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά μας.

πανοπλία

Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

λόγχη - κοντάρι - ακόντιο

Η λόγχη όπως και το σπαθί, συμβολίζει φιλοδοξία και επεκτατικότητα ενώ κατά το Φρόυντ στην ουσία είναι το ανδρικό μόριο. Ένα τέτοιο σύμβολο στο όνειρο, δηλώνει ότι περνάτε μία περίοδο έντονης φιλοδοξίας και ανάγκης για επιτυχία η οποία είναι πολύ πιθανό να έρθει.
επιχειρήσεις τους.

Σχετικά όνειρα

  • Το λιμάνι συμβολίζει το τέλος μιας κατάστασης ή μιας περιόδου και το ξεκίνημα μιας άλλης.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε ένας ισχυρός σεισμός που προκαλεί καταστροφές και σας απειλεί, σας προμηνύονται συμφορές και κατατρεγμοί της τύχης.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα επιστημονικό εργαστήριο όπου γίνονται πολύπλοκα και ακατανόητα για σας πειράματα, θα μπείτε σε απροσδόκητες περιπέτειες, από τις οποίες όμως θα βγείτε τελικά κερδισμένοι.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι παίρνετε εκδίκηση σε διάφορα θέματα από κάποιους αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα αποβάλλεται κάτι που σας βαραίνει.
    Εάν όμως είστε εσείς ο παραλήπτης της εκδίκησης τότε θα σας συμβούν άσχημα πράγματα για λίγο καιρό.

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

Εγγραφή στο RSS - πόλεμος