Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξυράφι

Αρχική » Oneiro » ξυράφι

Ονειροκρίτης ξυράφι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξυράφι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξυράφι (ξυραφάκι - λεπίδα)

Ονειροκρίτης ξυράφι (ξυραφάκι - λεπίδα)

Η ξυριστική λεπίδα στα όνειρα συμβολίζει οικονομικές ευκαιρίες και υλικές απολαβές.

Αν κρατάτε λοιπόν στο χέρι σας μια κοφτερή κι αστραφτερή λάμα ξυραφιού, αρπαχτείτε από όλες τις ευκαιρίες, και δεν είναι λίγες, που θα σας τύχουν στη δουλειά σας, για ένα διάστημα.

μουστάκι - μουστάκια

Ονειροκρίτης μουστάκι - μουστάκια

Το μουστάκι στα όνειρα αποτελεί σύμβολο δύναμης και επιτυχίας.

Εάν είστε άντρας και δείτε ότι έχετε μουστάκι, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σημαίνει ότι θα καταφέρετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας.

αξύριστος

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος γύρω σας είναι αξύριστος το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
Αν όμως δείτε ότι ο αξύριστος είστε εσείς ο ίδιος, τότε τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστα γιατί το όνειρό σας προμηνύει βαρύ πένθος και μεγάλη στεναχώρια.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι καταδικαστήκατε και σας έχει επιβληθεί μια βαριά ποινή, προετοιμαστείτε για μια περίοδο ελεύθερης και πλούσιας ζωής που, όμως, δεν θα διαρκέσει για πολύ.

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε σαλάμι, πιθανότατα θα εμπλακείτε σε ιστορίες που στην αρχή θα σας φανούν γοητευτικές αλλά στο τέλος θα σας αφήσουν μια πικρή γεύση.

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

  • Η κούνια συμβολίζει ευτυχία σε ένα ζευγάρι και καλή ερωτική ζωή.

    Εάν, όμως η κούνια είναι άδεια, πιθανό η σχέση σας να περάσει κρίση μέσα από διαπληκτισμούς που μπορεί να οδηγήσουν και στη διάλυση της σχέσης.

  • Η λαγάνα συνήθως, αν δεν εμφανιστεί στο όνειρό μας σε περίοδο σαρακοστής, συμβολίζει χαρούμενες και ανέμελες στιγμές.

Εγγραφή στο RSS - ξυράφι