Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λουτρά

Αρχική » Oneiro » λουτρά

Ονειροκρίτης λουτρά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λουτρά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το κόχλασμα συμβολίζει σωστή και θετική ροή γεγονότων και καταστάσεων.
    Εάν δείτε ότι κάποιο φαγητό ή υγρό κοχλάζει τότε σε διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν και σας αγχώνουν θα έχετε θετικές εξελίξεις.

  • Ένα ασυνήθιστο και σχετικά περίεργο όνειρο, ο τσολιάς στα όνειρα έχει σχετιστεί παραδοσιακά με την ανεμελιά και την ελαφρότητα. Γενικότερα θα αποφεύγετε κάθε επαφή που θεωρείτε χάσιμο χρόνου.

  • Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Εάν δείτε εξανθήματα στο σώμα σας πρέπει να ζητήσετε βοήθεια για τα θέματα σας και να μην κρύβεστε άλλο από τους δικούς σας.
    Θα σας βοηθήσουν και ταυτόχρονα θα νιώσετε ανακουφισμένος.
    Αν πάλι δείτε εξανθήματα στο σώμα άλλου ανθρώπου, σημαίνει ότι τον συζητάνε με κακές προθέσεις.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου σας είναι ένας καταγάλανος και λαμπρός ουρανός, η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι και αν επιχειρήσετε για ένα μεγάλο διάστημα χρόνου.

Εγγραφή στο RSS - λουτρά