Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λίπος

Αρχική » Oneiro » λίπος

Ονειροκρίτης λίπος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λίπος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

  • Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μία δάδα ή ένα δαδί αν το δείτε στον ύπνο σας είναι στοιχείο ερωτικό.

    Εμπεριέχει το στοιχείο της φωτιάς η οποία κατ' επέκταση παραπέμπει στη φλόγα και ή φλόγα με τη σειρά της συμβολίζει το πάθος.

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε υφάσματα, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες και στα αισθηματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

    Τα ολόλευκα υφάσματα, παραδοσιακά συμβολίζουν λαμπρή σταδιοδρομία - καριέρα.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε καπετάνιος σε μεγάλο καράβι, τότε σας περιμένει μία καινούργια ιστορία που δεν περιμένατε και δεν σας αφορά άμεσα, αλλά η έκβαση αυτής της ιστορίας θα σας φανεί γοητευτική.

Εγγραφή στο RSS - λίπος