Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκιερός

Αρχική » Oneiro » σκιερός

Ονειροκρίτης σκιερός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκιερός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ακακία

Αν δείτε ακακία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι περιβάλλεστε από πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, πρόθυμους να σας στηρίξουν σε κάθε δυσκολία.
Η ακακία επίσης θεωρείται ότι συμβολίζει την σταθερότητα του χαρακτήρα και την προστασία στην οποία προσβλέπουν οι φίλοι στο άτομο.

Σχετικά όνειρα

  • Από όποια σκοπιά και να προσπαθήσουμε να μεταφράσουμε αυτό το όνειρο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα.

  • Σε αντίθεση με τον άλλο αθλητή, το δισκοβόλο, ο δρομέας συμβολίζει αποτυχίες, παλινδρομήσεις και ήττες.
    Έτσι, αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δρομέας και παίρνετε μέρος σε αγώνες, να περιμένετε ζημιές και αναποδιές στις δουλειές σας.

  • Αν στο όνειρο είστε μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι άνετο και η διαδρομή ευχάριστη, θα έχετε θετική έκβαση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

    Αν είστε επιβάτης σε λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτο, τα προβλήματα που σας απασχολούν θα είναι κοπιαστικά στην επίλυση τους.

  • Τα μάγια στο όνειρο συνήθως σημαίνει απάτη.

    Εάν δηλαδή δείτε ανθρώπους να χρησιμοποιούν μάγια ή τελετές μαγείας τότε πιθανό να πέσετε θύμα απάτης γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέχετε τις επόμενες μέρες.

  • «Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

    Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

  • Η κληματαριά στο όνειρο έρχεται για να σας καθησυχάσει και να σας πει να ξεχάσετε τα βάρη της καθημερινότητας, μιας και από εδώ και πέρα η τύχη σας θα είναι
    τόσο ευνοϊκή που δεν θα χρειάζεται να κουραστείτε καθόλου , για να επιτύχετε και να ευτυχίσετε σε όλους του τομείς.

Εγγραφή στο RSS - σκιερός