Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τοίχος

Αρχική » Oneiro » τοίχος

Ονειροκρίτης τοίχος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τοίχος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παράθυρο

Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

καρφιά - καρφώνω

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φτιάχνετε κάτι που σχετίζονται καρφιά ή καρφώνετε ένα κάδρο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε περίπτωση το καρφί είναι εχθρός που καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί.
Και ακόμη θα γίνει κάτι που θα σας κλονίσει σοβαρά.

λόγχη - κοντάρι - ακόντιο

Η λόγχη όπως και το σπαθί, συμβολίζει φιλοδοξία και επεκτατικότητα ενώ κατά το Φρόυντ στην ουσία είναι το ανδρικό μόριο. Ένα τέτοιο σύμβολο στο όνειρο, δηλώνει ότι περνάτε μία περίοδο έντονης φιλοδοξίας και ανάγκης για επιτυχία η οποία είναι πολύ πιθανό να έρθει.
επιχειρήσεις τους.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

  • Η ερμηνεία του αρώματος στο όνειρο διαφέρει ανάλογα με το φύλλο στο οποίο ανήκετε.

    Μια γυναίκα που αρωματίζεται στο όνειρό της, είναι ένα σημάδι ότι έχει πέσει θύμα ερωτικής πλεκτάνης.

    Για τον άντρα που αρωματίζεται στο όνειρο του, υπάρχει κίνδυνος δημοσίου εξευτελισμού.

  • Παραδοσιακά οι Έλληνες ερμηνεύουν το χιόνι ως κακό οιωνό στα όνειρα. Αυτό βέβαια εξαρτάτε και από τους υπόλοιπους παράγοντες του ονείρου.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη πυρκαγιά που καίει δάσος, πόλη ή περιοχή, θα συμβούν κοινωνικά γεγονότα έκτακτα που θα ταράξουν τη γενική γαλήνη της πόλης ή του κράτους στο οποίο ζείτε.
    Αν καίγεται το σπίτι ή το μαγαζί σας, να περιμένετε συμφορές μέσα στην οικογένεια.

  • Είναι ένα πολύ σπάνιο όνειρο, παρόλα αυτά αν μέσα στο όνειρό σας δείτε ότι κοιμάστε πάει να πει ότι έχετε πλήρως παραιτηθεί από τη ζωή και δεν περιμένετε να γίνει τίποτα.
    Αν κοιμάστε μαζί με κάποιον ερωτικό σύντροφο όμως θα πρέπει να περιμένετε σύντομα μια σειρά από ευτυχισμένες μέρες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πώς βάζετε κάποιον να ξαπλώσει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι όσοι έχετε κουραστεί και νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πράγματα που σας βασανίζουν.

Εγγραφή στο RSS - τοίχος