Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λεπίδι

Αρχική » Oneiro » λεπίδι

Ονειροκρίτης λεπίδι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λεπίδι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στην πραγματικότητα δεν είστε κτηματίας και δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε αποκτήσει με τρόπο ανεξήγητο ένα μεγάλο και ωραίο κτήμα, τότε θα πραγματοποιηθούν και τα πιο ριψοκίνδυνα ακόμη σχέδια σας.

  • Ο λόφος σημαίνει αλλαγή στη ζωή μας.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας έναν λόφο κι εσείς τον θαυμάζετε απλά χωρίς να τον ανεβαίνετε, τότε θα βρεθείτε ή βρίσκεστε σε μία μεταβατική φάση στη ζωή σας.

    Εάν δείτε ότι ανεβαίνετε τον λόφο, τότε πιθανό να έχετε επιτυχία και χαρούμενες στιγμές.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

  • Η μουσική στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως απο το αίσθημα που μας αφήνει το τραγούδι που ακούμε.

    Έτσι αν ακούσετε μουσικό όργανο και ευχαριστηθείτε θα μάθετε σύντομα νέα που θα σας χαροποιήσουν και το αντίστροφο αν το τραγούδι η ο σκοπός σας δημιούργησε μελαγχολία.

  • Αν το βοδινό κρέας που θα δείτε στον ύπνο σας είναι ωμό και έχει μαύρο αίμα, σημαίνει υπάρχουν ότι κίνδυνοι για την υγεία σας. Φυλαχτείτε από γδαρσίματα και τραυματισμούς κάθε είδους. Βλέπε και μοσχάρι.

  • Η χελώνα στα όνειρα, συμβολίζει την αργή αλλά σταθερή πρόοδο και άνθρωπο που μελετάει τις κινήσεις του.

    Αν είστε ανύπαντρη - ανύπαντρος ,προοιωνίζεται γάμος, ενώ αν έχετε ήδη οικογένεια θα έχετε ηρεμία και τάξη.

Εγγραφή στο RSS - λεπίδι