Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σειρά

Αρχική » Oneiro » σειρά

Ονειροκρίτης σειρά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σειρά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κολακεία

Το να κολακεύετε κάποιον στο όνειρό σας είναι ένα σημάδι ότι είστε άνθρωπος ευέλικτος και καπάτσος.
Αν όμως δείτε ότι σας κολακεύουν μία σειρά από πράγματα που θα συμβούν στην ζωή σας θα σας κάνουν να πέσετε στα μάτια κάποιων αγαπημένων προσώπων.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση μια περιοχή με θάμνους καταπράσινους και ανθισμένους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά ευχάριστα γεγονότα να γεμίσουν αυτόν τον καιρό τη ζωή σας.
    Οι δουλειές σας θα πάνε καλά.
    Ελπίδες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν.

  • Γενικά οι καταστροφές στα όνειρα θεωρούνται δυσοίωνο ερμηνευτικό σύμβολο το οποίο μας εφιστά την προσοχή σε όλους τους τομείς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κυνηγός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα έχετε κέρδη και επιτυχίες στις δουλειές σας.

    Αν ξεκινάτε για κυνήγι, σημαίνει πως είστε έτοιμος να αποπειραθείτε το επαγγελματικό άλμα που σχεδιάζατε να κάνετε τόσο καιρό.

  • Ο χασάπης ίσως να μην είναι και το πρώτο επάγγελμα που μας έρχεται στο μυαλό για να περιγράψουμε όμορφες και ευγενείς καταστάσεις, όμως αντίθετα με αυτό που σκεφτόμαστε όταν δούμε με οποιονδήποτε τρόπο χασάπη στον ονειρικό μας κόσμο θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια ευτυχισμένη περίοδο σε όλου

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι ασκείται ένα επάγγελμα που σας είναι εντελώς άγνωστο αυτό σημαίνει ότι έχετε ανησυχίες για να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.
    Αν το επάγγελμα σας είναι κοπιαστικό και επίπονο, τότε θα προκόψετε.

  • Αν δείτε ότι μπαίνετε σε κομμωτήριο ή κουρείο για να κόψετε τα μαλλιά σας, να περιμένετε ανακούφιση από βαριές λύπες και ευόδωση των αισθηματικών σας υποθέσεων.

Εγγραφή στο RSS - σειρά