Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κακοκτισμένη

Αρχική » Oneiro » κακοκτισμένη

Ονειροκρίτης κακοκτισμένη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κακοκτισμένη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

  • Αν και δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βλέπετε στον ύπνο σας ότι φτερνίζεστε, ωστόσο αν δείτε κάτι τέτοιο το όνειρό σας αυτό προμηνύει ευτυχία και χαρά σε όλα τα μέλη της οικογένειά σας και σε εσάς.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χαλαρώνετε ή κοιμάστε σε καναπέ τότε τα νεύρα σας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πρέπει να ηρεμήσετε.
    Αν πάλι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο κάθετε στον καναπέ τότε εχθρότητες και διαφωνίες να περιμένετε.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος ζητωκραυγάζει ή άμα δείτε ότι εσείς ζητωκραυγάζετε, είναι ένα και το αυτό πράγμα.

Εγγραφή στο RSS - κακοκτισμένη