Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μύλος

Αρχική » Oneiro » μύλος

Ονειροκρίτης μύλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μύλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

νερόμυλος

Ο νερόμυλος σε όποια μορφή και να εμφανιστεί στο όνειρο έχει πάντοτε την ίδια σημασία.
Συμβολίζει εμπόδια και λαχτάρες που θα θα προκύψουν αλλά δεν θα κρατήσουν πολύ και θα ξεπεραστούν γρήγορα.

μυλόπετρα

Η μυλόπετρα στο όνειρο συμβολίζει το χρέος του κάθε ανθρώπου στη ζωή και την ηθική.
Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρο μυλόπετρα δεν είναι τίποτα άλλο από το υποσυνείδητο σας που σας υπενθυμίζει ότι στη ζωή για να διατηρηθούν οι ηθικές αρχές χρειάζεται κόπος και προσπάθεια.

Σχετικά όνειρα

  • Αν μια ανύπαντρη γυναίκα δει στον ύπνο της πως κεντάει, σημαίνει ότι κάποια πρόταση γάμου θα της γίνει.

    Αν το ίδιο όνειρο το δει μια παντρεμένη, σημαίνει ότι ο γάμος δεν πάει καλά και έχει αρχίσει να σκέφτεται να έξοδο της απ' αυτόν.

  • Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη, προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά.

  • Το μενταγιόν είναι ένα από τα κλασικά όνειρα, τα οποία αναδεικνύουν κρυφούς πόθους και σε κάποιες περιπτώσεις επιθυμία για απόκτηση ισχύος.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας γραφομηχανή, αυτό σίγουρα είναι ένα σημάδι υπενθύμισης του μαθηματικού τρόπου σκέψης που έχετε και οπωσδήποτε ένας τρόπος να σας πει ο εαυτός σας πως έχετε παραμελήσει πολύ την ερωτική σας ζωή.

  • Το αλώνισμα στα όνειρα έχει σημαδιακή ερμηνεία και όπως και στην πραγματική ζωή δείχνει ότι έφτασε η ώρα να καρποφορήσουν οι κόποι σας.Σας περιμένει μια πολύ καλή χρονιά.

    Θα αποκτήσετε αρκετά κέρδη από την επαγγελματική σας δραστηριότητα, θα έχετε αφθονία αγαθών και πρόοδο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

Εγγραφή στο RSS - μύλος