Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θηλυκό

Αρχική » Tags » θηλυκό

Ονειροκρίτης θηλυκό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θηλυκό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η κούνια συμβολίζει ευτυχία σε ένα ζευγάρι και καλή ερωτική ζωή.

    Εάν, όμως η κούνια είναι άδεια, πιθανό η σχέση σας να περάσει κρίση μέσα από διαπληκτισμούς που μπορεί να οδηγήσουν και στη διάλυση της σχέσης.

  • Όπως στην πραγματικότητα το λεξικό παρουσιάζει τη νόρμα-πρότυπο της γλώσσας στο οποίο ανατρέχουμε για να καλύψουμε δικά μας κενά, έτσι και στο όνειρο συμβολίζει στοιχείο προτύπου, πηγή γνώσεων.

  • Η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων στο όνειρο είναι ένα σημάδι ατελείωτης ταλαιπωρίας και κακής διαχείρισης του χρόνου που έχετε.
    Σύντομα θα αρχίσετε κάτι που δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα σας ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παλεύετε με τα κύματα προσπαθώντας να σωθείτε από πνιγμό, σύντομα θα πάρετε από την εργασία σας τεράστια κέρδη.

  • Το μασούρι συμβολίζει άσχημες και περίεργες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι τυλίγετε χαρτονομίσματα μασούρι τότε θα βιώσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις αλλά θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας καλοσχηματισμένα γυναικεία οπίσθια που τα θαυμάζετε και σας έλκουν, τότε σας περιμένουν ηδονές και απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο το λάγνο χαρακτήρα.
    Αν δείτε οπίσθια αντρικά, να περιμένετε εξευτελισμούς και ταπεινώσεις.

Εγγραφή στο RSS - θηλυκό