Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πανεπιστήμων

Αρχική » Tags » πανεπιστήμων

Ονειροκρίτης πανεπιστήμων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πανεπιστήμων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πανεπιστήμιο

Ονειροκρίτης πανεπιστήμιο

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε φοιτητής - φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε επιτυχίες αν προηγουμένως δεν καταβάλλετε σκληρές και επώδυνες προσπάθειες.

Σχετικά όνειρα

  • Θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας βγουν ξινά! Αν δείτε στο όνειρο σας ότι γελάτε, να περιμένετε δυσκολίες, φουρτούνες και βάσανα.

    Αν ακούσετε γέλια άλλων, τότε θα λάβετε κάποια είδηση που ίσως να σας στενοχωρήσει.

  • Το τσούγκρισμα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί σίγουρα ένα καλό οιωνό με όποιον τρόπο και να το δούμε.
    Στην περίπτωση που δούμε ότι τσουγκρίζουμε πασχαλινά αυγά, βαμμένα ή άβαφτα, θα πρέπει να περιμένουμε στιγμές ευτυχίας μέσα στην οικογένεια και οικογενειακή γαλήνη.

  • Αυτό που έχει σημασία στο συγκεκριμένο όνειρο είναι μόνο η περίπτωση που βλέπετε τους ώμους σας μεγαλύτερους ή μικρότερους.
    Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γραμμόφωνο, σημαίνει πως κάποιος καινούργιος και ευχάριστος φίλος θα κάνει τα πάντα για να σας διασκεδάσει.

  • Οι λουκουμάδες όπως και τα περισσότερα γλυκά, δεν προμηνύουν ευχάριστες καταστάσεις.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι τρώτε λουκουμάδες ή αγοράζετε, πιθανό κάποια άσχημα λόγια εις βάρος σας να σας στενοχωρήσουν ή απλά άσχημες ειδήσεις.

Εγγραφή στο RSS - πανεπιστήμων