Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βανίλια

Αρχική » Tags » βανίλια

Ονειροκρίτης βανίλια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βανίλια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παγωτό

Ονειροκρίτης παγωτό

Οι παλαιότερες ερμηνείες ήθελαν το ονειρικό αυτό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο καθώς υπήρχε η δοξασία ότι προαναγγέλλει ψυχρότητα στην αισθηματική ή συζυγική σχέση, κινδύνους στα οικονομικά και διάλυση της οικογένειας.

Σχετικά όνειρα

  • Τα φρούτα ή αλλιώς οπωρικά όταν κάνουν την εμφάνιση τους στα όνειρά μας, έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο τα βλέπουμε.
    Αν τα φρούτα είναι καλά γινωμένα και εύγευστα, τότε προμηνύουν επιτυχίες αλλά και χαρές σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκοινιά κρεμασμένα ή αφημένα κάπου σε κουλούρες, να περιμένετε προβλήματα και στενοχώριες.

    Τα τεντωμένα ή λυμένα σκοινιά συμβολίζουν επιτυχίες στα οικονομικά και κοινωνική αναγνώριση.

  • Αν συναντήσετε τυφλό στον ύπνο σας, θα έχετε μεγάλη πνευματική διαύγεια μετά από στεναχώριες.

    Αν βοηθήσετε κάποιον τυφλό, θα σας ζητηθεί να παίξετε καταλυτικό ρόλο στην επίλυση προβλήματος του οικείου σας περιβάλλοντος.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένους, το όνειρο σημαίνει πως θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε σ' ένα πέτρινο αντέρεισμα, σημαίνει ραγδαία άνοδο στους επιχειρηματικούς κύκλους. Θα αποκτήσετε μεγάλη εκτίμηση από τους φίλους σας και το κοινό.

  • Αν στο όνειρό σας βρέθηκες μέσα σε βιβλιοθήκη, σημαίνει ότι οι παρέες και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι έχουν χάσει το ενδιαφέρον που είχαν παλαιότερα.

Εγγραφή στο RSS - βανίλια