Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

υπομονή

Αρχική » Tags » υπομονή

Ονειροκρίτης υπομονή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : υπομονή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άλμα

Στην περίπτωση που είστε αθλητής στο άλμα, συνήθως το όνειρο δεν χρήζει ερμηνείας από τον ονειροκρίτη καθώς είναι μια φυσιολογική εκδήλωση του υποσυνειδήτου σας.
Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει και δείτε τι κάνετε ένα άλμα με επιτυχία, σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

αγουρίδα - αγουρίδες

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι λέει ο σοφός λαός.
Έτσι λοιπόν αν τύχει και δούμε αγουρίδες τι καρπούς που δεν έχουν γίνει ακόμα στο όνειρό μας, θα πρέπει να μην παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις σε αυτή την περίοδο της ζωής μας,

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο θα το δείτε.
    Σε οποιαδήποτε πάντως περίπτωση το όνειρο είναι καλό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος άλλος εκτός από σας έχει αμαρτήσει, μην ανησυχείτε καθώς το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Αν δείτε πως πηγαίνετε ή εξομολογείστε σε παπά για τις αμαρτίες σας, αυτό θα πει πως έχετε κάνει αμαρτίες και θα ξαλαφρώσετε γρήγορα.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένους, το όνειρο σημαίνει πως θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας.

  • Η ερμηνεία του ταβανιού στον ονειρικό μας κόσμο αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε και την αίσθηση του ονείρου.

  • «Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

    Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

  • Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
    Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

Εγγραφή στο RSS - υπομονή