Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γαλήνιος

Αρχική » Tags » γαλήνιος

Ονειροκρίτης γαλήνιος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γαλήνιος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Παναγία

Ονειροκρίτης Παναγία

Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας η Παναγία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είστε χριστιανός να έχετε επηρεαστεί από τις σκέψεις σας γύρω από αυτό.

Σε αυτή την περίπτωση το όνειρό σας δεν μπορεί να ερμηνευτεί προφητικά.

Σχετικά όνειρα

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.

    Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, είναι σημάδι επιτυχίας σε νέες επιχειρήσεις.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως προσπαθείτε να φορέσετε τις κάλτσες σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν στενοχώριες. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα.

  • Ο λάρυγγας συμβολίζει μία προσπάθεια από εμάς να ζητήσουμε βοήθεια από κοντινούς μας ανθρώπους για μία κατάσταση που μας βασανίζει.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο σημείο του σώματός σας βγάλατε κάποιο σπυρί ή κάποια σπυριά, τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα.

    Το όνειρό αυτό προμηνύει μεγάλες στενοχώριες και αναποδιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Είτε πρόκειται για παράσιτα φυτικά είτε για παράσιτα ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής, το όνειρο αυτό προαναγγέλλει καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν και θα γίνουν αιτία να χάσετε την ηρεμία σας.

  • Γενικά οι ηρωικές πράξεις στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη, αποτελούν εκδηλώσεις άκρατης εγωπάθειας και γενικότερα αθεράπευτου εγωισμού.

Εγγραφή στο RSS - γαλήνιος