Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξανθή

Αρχική » Tags » ξανθή

Ονειροκρίτης ξανθή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξανθή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

  • Αν χάρτης οποιουδήποτε είδους κάνει την εμφάνισή του στο ονειρικό σας κόσμο, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα περιπέτειες και ταξίδια.

    Το όνειρό σας επίσης προμηνύει περιπλανήσεις σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει ή βιώματα καταστάσεων δεν έχετε ξαναζήσει μέχρι αυτή τη στιγμή.

  • Η νυχτερίδα ανέκαθεν αποτελούσε αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Εάν λοιπόν δείτε νυχτερίδα να πετάει από πάνω σας ή κοντά σας τότε πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στον οικονομικό, ερωτικό τομέα αλλά και στην υγεία σας καθώς προοιωνίζει μία αρνητική περίοδο για εσάς.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο μπλεγμένος σε πράξεις σαδιστικές, το όνειρό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να αλλάξετε τρόπος ζωής, καθώς από ότι φαίνεται είστε σεξουαλικά ανενεργός στερημένος.

  • Το πρήξιμο - φούσκωμα στα όνειρα έχει ανέκαθεν μια πολύ περίεργη ερμηνεία και θεωρείται καλός οιωνός.

    Αν δείτε στο όνειρό σας πώς κάποιος άλλος έχει κάπου ένα πρήξιμο το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

  • Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως δεν αναφερόμαστε στον ξένο ως φιλοξενούμενο αλλά απλά σαν κάποιο άγνωστο που συναντάμε στον ονειρικό μας κόσμο.

Εγγραφή στο RSS - ξανθή