Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άκανθο

Αρχική » Oneiro » άκανθο

Ονειροκρίτης άκανθο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άκανθο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

  • Η εξήγηση του δεσίματος στο όνειρο έχει ποικίλες σημασίες ανάλογα με την περίσταση.
    Αν είστε ο ίδιος δεμένος σημαίνει ότι κάνετε τους εχθρούς σας να σας φοβούνται, οπότε εσείς δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα.

  • Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

  • Ο θυμός γενικά αποτελεί μια αρνητική έκφανση της ανθρώπινης φύσης και ή ερμηνεία του είναι σχετικά περίπλοκη.
    Δείτε το λήμμα θυμός, για την ακριβή ερμηνεία.

  • Το μενταγιόν είναι ένα από τα κλασικά όνειρα, τα οποία αναδεικνύουν κρυφούς πόθους και σε κάποιες περιπτώσεις επιθυμία για απόκτηση ισχύος.

  • Αν είστε άντρας, η αμαζόνα στα όνειρα συμβολίζει μια όμορφη γυναίκα ή κάποια που επιθυμείτε, η οποία είναι πολύ πιθανόν να μην έχει καλές προθέσεις και να σας πληγώσει ή να σας βλάψει.

    Αν είστε γυναίκα, τότε η αμαζόνα συμβολίζει μια αντίπαλο ή αντίζηλο σε ερωτικά ζητήματα.

Εγγραφή στο RSS - άκανθο