Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

pregnant

Αρχική » Taxonomy » Term » pregnant

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας σάς χαϊδεύει ένα αεράκι δροσερό, τότε απλά σας δηλώνει το όνειρό σας ότι ήρθε η ώρα σας να ξεκουραστείτε.
    Έγνοιες - βάσανα που σας έχουν ταλαιπωρήσει και παρελθοντικές καταστάσεις που σας κρατάνε "πίσω" θα ξεπεραστούν σας αεράκι!

  • Το μήνυμα των μπράτσων εξαρτάται από τον τρόπο που θα εμφανιστούν στο όνειρο.
    Εάν δείτε λοιπόν μπράτσα δυνατά και υγιή τότε να περιμένετε κέρδη και χαρές στον οικονομικό αλλά και στον οικογενειακό τομέα.

  • Οι άσχημες μορφές στο όνειρο προμηνύουν συμφορές βάση του παραδοσιακού ονειροκρίτη.

    Αν εσείς είστε άσχημος στον ύπνο σας, τα επαγγελματικά σας σχέδια θα πάρουν μια πολύ κακή τροπή την οποία θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε.

  • Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

  • Θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας βγουν ξινά! Αν δείτε στο όνειρο σας ότι γελάτε, να περιμένετε δυσκολίες, φουρτούνες και βάσανα.

    Αν ακούσετε γέλια άλλων, τότε θα λάβετε κάποια είδηση που ίσως να σας στενοχωρήσει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυώνετε και δεν μπορείτε να ζεσταθείτε με τίποτα, μην αγχωθείτε, γιατί το όνειρο έχει αντίστροφη ερμηνεία: Δείχνει ότι έχετε σιδερένια κράση και προοιωνίζει υγεία, μακροζωία και ευζωία.

Εγγραφή στο RSS - pregnant