Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φουρνάρισσα

Αρχική » Oneiro » φουρνάρισσα

Ονειροκρίτης φουρνάρισσα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φουρνάρισσα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Είτε είστε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης ενός δέματος στο όνειρό σας, χαρμόσυνες θα είναι οι ειδήσεις που θα λάβετε και στις δύο περιπτώσεις και μάλιστα από κάποιον δικό σας άνθρωπο που δεν μένει κοντά σας.
    Ίσως από κάποιον συγγενή σας που ζει στο εξωτερικό.

  • Ο κουμπαράς συμβολίζει μία αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση.

    Εάν δείτε έναν κουμπαρά που δεν γνωρίζετε, γεμάτο με λεφτά, τότε να περιμένετε κάποια οικονομική επιβάρυνση είτε απώλεια κάποιων χρημάτων.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε, δίνετε ή παίρνετε ένα κομμάτι σαπούνι, να περιμένετε σύντομο ξεκαθάρισμα εκκρεμών υποθέσεων και έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε.

  • Τα μυρωδικά συμβολίζουν κάτι το επιφανειακό ή εφήμερο.
    Εάν δείτε στο όνειρο μυρωδικά σε μπουκαλάκια στοιβαγμένα σε ράφια τότε πιθανό να διανύετε μία περίοδο που απολαμβάνετε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κολυμπάτε ή απλώς βρίσκεστε στο βυθό της θάλασσας ή κάποιας λίμνης, είναι σημάδι ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας και θα ήταν καλό να κάνετε το συντομότερο γενικές ιατρικές εξετάσεις

  • Αυτό είναι ένα από τα όνειρα που έχουν διπλά μηνύματα μέσα τους.
    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι ετοιμάζεται να γίνει ανταρσία, είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή σας να έρθετε επιτέλους αντιμέτωποι με πληγές που δεν έχουν κλείσει και άλυτα προβλήματα του παρελθόντος.

Εγγραφή στο RSS - φουρνάρισσα