Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ψητά

Αρχική » Oneiro » ψητά

Ονειροκρίτης ψητά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ψητά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παϊδάκια

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

  • Αν ονειρευτείτε πως θρηνείτε, σημαίνει κακοτυχία και δυστυχία.
    Αν δείτε άλλους να θρηνούν, σημαίνει πως θα απογοητευτείτε και θα χάσετε λόγω της κακής επιρροής ορισμένων φίλων.
    Για τους ερωτευμένους, αυτό το όνειρο σημαίνει καυγάδες και πιθανό χωρισμό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

    Στην περίπτωση που δούμε τη μητέρα μας να έχει πάθει κάτι σοβαρό ή είναι νεκρή, το όνειρο ένα σημάδι σύντομα τα οικονομικά σας θα κινδυνεύσουν σοβαρά.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι εκδικηστε κάποιον που σας έχει βλάψει, σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από μια έννοια που σας απασχολούσε έντονα τελευταία.

    Αν όμως δείτε ότι κάποιος άλλος εκδικείται εσάς, τότε θα συναντήσετε δυσκολίες και προβλήματα.

  • Μερικές φορές το βράδυ εάν έχουμε φάει πολύ ή φάμε κάτι που μας πειράξει, μπορεί να δούμε ότι ανακατευόμαστε στο όνειρο ή να νιώθουμε το αίσθημα της ναυτίας.

Εγγραφή στο RSS - ψητά