Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φοιτητής

Αρχική » Oneiro » φοιτητής

Ονειροκρίτης φοιτητής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φοιτητής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πανεπιστήμιο

Ονειροκρίτης πανεπιστήμιο

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε φοιτητής - φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε επιτυχίες αν προηγουμένως δεν καταβάλλετε σκληρές και επώδυνες προσπάθειες.

δίπλωμα - πτυχίο

Ονειροκρίτης δίπλωμα - πτυχίο

Όνειρο άνευ σημασίας αν είστε σπουδαστές, φοιτητές ή περιμένετε να πάρετε κάποιο χαρτί στα χέρια σας.

Απλά η αγωνία και το άγχος σας σάς κάνουν δικαιολογημένα να βλέπετε ακόμη και στον ύπνο σας αυτό που σας απασχολεί περισσότερο απ' όλα.

Σχετικά όνειρα

  • Παρότι οι κεφτέδες είναι ένα εκλεκτό έδεσμα στην πραγματική ζωή, όταν εμφανίζονται στο όνειρό μας είναι ένα προμήνυμα θλίψης και πτώσης του ηθικού μας και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Τα πράγματα φαίνονται καλά μόνο στην περίπτωση που εμείς δίνουμε τους κεφτέδες σε κάποιον άλλο.

  • Η ερμηνεία αυτή αφορά κλουβιά πουλιών καθότι κλουβιά άλλα είναι άνευ σημασίας όταν εμφανίζονται στο όνειρό μας.

    Αν το κλουβί λοιπόν του πουλιού είναι άδειο, τότε σύντομα κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα σας ξεγελάσει σύντομα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι "παίζετε" με κομπολόι, με τον γνωστό, αμέριμνο, παραδοσιακό, ελληνικό τρόπο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος τεράστιας αντοχής οπότε τίποτε δε μπορεί να σας θίξει καίρια.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο έγκλημα, στο οποίο είστε εσείς ο δράστης - εγκληματίας, θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας.

Εγγραφή στο RSS - φοιτητής